Sommarlov-Semester!

Publicerat: 2012-06-27 Kl: 19:00:00 | I kategori: Allmänt


Nu har man då börjat sitt sommarlov/semester! Härligt även om vädret inte är det bästa, jag har garderat mig och köpt ett par rejäla regnbyxor! 
Midsommar spenderades i strålande sol i Norrtäljetrakten, Harka närmare bestämt. Det enda som var besvärligt var myggen fram på kvällskvisten.....
 
 
Tisdagen var det statistjobb på Baltic Queen filmen "Bäst före" spelas in i Värtahamnen ombord på just Baltic Queen.
 Bäst före, en varm komedi om vänskap, kärlek, falskspel och människor som fortfarande har aptit på livet. Inspelningen pågår fram till 13 juli i Stockholm, Portugal och på Silja Lines båtar. Premiären är beräknad till våren 2013.

Bäst före är berättelsen om tre män.
Bosse (Brasse Brännström), nypensionerad och övergiven av sin vackra hustru.
Lennart (Kjell Bergqvist), skolchefen som är övertygad om sin oemotståndliga charm och som missbedömer sin hustrus klarsynthet.
Anders (Göran Ragnerstam), en passionerad entusiast som är övertygad om att han har kläckt ett epokgörande TV-format.

De vinner en mindre summa på V75 och beslutar sig för att pigga upp tillvaron med en Åbo-kryssning, men när Bosses gamla ungdomskärlek, Anna (Ewa Fröling), dyker upp på båten med sin åldriga mamma sätts gammal vänskap på prov.

I rollerna ser vi Brasse Brännström, Ewa Fröling, Kjell Bergqvist, Göran Ragnerstam, Meta Velander, Anki Lidén, Claudia Galli, Lars-Erik Berenett, Anne-Li Norberg, Nina Gunke, Klara Zimmergren, Lena-Pia Bernhartsson, Meliz Karlge, Anders Johansson, Ida Engvoll och Tove Edfeldt. För regi står Mats Arehn och manus är skrivet av Ulf Kvensler.

Bäst före produceras av AB Svensk Filmindustri i samproduktion med Eyeworks Drama. 
 
Idag onsdag blev det ta hand om dig själv dag: träning på gymmet och sedan härlig fotvård av snälla mamma! Tack för det!!! En härlig kamrat sedan många år tillbaka kom åt lunch och sedan spenderade eftermiddagen tillsammans på bryggan eller i brygghuset. Mycket trevligt och mycket att avhandla.
 
Nu ska här laddas för fotbollen i kväll. Hoppas att Portugal vinner........ 
Kram på er i stugorna!
 
Kommentarer
Postat av: Mamma

<3<3<3

2012-06-28 @ 21:40:58
Postat av: Åke

Tack för tipset på filmen :) Jag letar lite kajakbilder... Men finner en fin bild på svanmamma med ungar ;)

2013-11-13 @ 18:56:07
URL: http://www.nacka144.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0